Şanlıurfaspor Elazığspor yenişemedi

PTT 1. Lig'in 16. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Vartaş Elazığspor ile karşılaştı. Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Elazığ, 65. dakikada Hakan Bilgiç'in golüyle öne geçti. Şanlıurfaspor'un

Şanlıurfaspor Elazığspor yenişemedi

PTT 1. Lig'in 16. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Vartaş Elazığspor ile karşılaştı. Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Elazığ, 65. dakikada Hakan Bilgiç'in golüyle öne geçti. Şanlıurfaspor'un cevabı, 71. dakikada Diogo Valente ile geldi. Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 1-1 sonuçlandı.

Bu skorun ardından Elazığspor puanını 28 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Şanlıurfaspor ise 17 puana yükseldi ve 15. sıraya yerleşti.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Elazığspor evinde Adanaspor'u konuk edecekken, Şanlıurfaspor ise deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor