"Trabzon'da bir facia yaşandı"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Trabzon'da bir facia yaşandı. Antalyaspor'u ince ince kıydılar. Hakemler istedikten sonra ince ince kıyıyor. Başkalarının diyetini ödüyoruz" dedi.    Gültekin Gencer, Trabzonspor deplasmanında 3-0 yenildikleri

"Trabzon'da bir facia yaşandı"
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Trabzon'da bir facia yaşandı. Antalyaspor'u ince ince kıydılar. Hakemler istedikten sonra ince ince kıyıyor. Başkalarının diyetini ödüyoruz" dedi. 
 
Gültekin Gencer, Trabzonspor deplasmanında 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti. Maçın hakemine tepki gösteren Başkan Gencer, karşılaşmadan 1 gün önce düzenlediği basın toplantısında hakemlere güvendiğini, ancak diyet ödemek istemedikleri yönünde açıklama yaptığını hatırlattı.
 
Hakemlerin gördüklerini çalmasını istediklerini vurgulayan Başkan Gencer, "Hakemler istedikten sonra ince ince kıyıyor. Başkalarının diyetini ödüyoruz. Antalyaspor üzerine birtakım oyunlar oynandığını düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Maçta Diego'nun dizinden seken topun koluna çarpmasından sonra verilen penaltı ve Celustka'nın 2'nci sarı kartını gördüğü pozisyondaki hakem kararına da büyük tepki gösteren Başkan Gencer, Trabzonsporlu oyunculara verilmesi gereken kartların ise gösterilmediğini söyledi. Maaşlı hakemlik sistemini de eleştiren Başkan Gencer, şöyle devam etti:
 
"Maaşlı hakemlik sisteminin Türk futboluna ne kadar katkı sağlayıp sağlamadığını görüyoruz. Türkiye'deki kulüpler olarak bu işe 'dur' demeliyiz. Ligler bu hakemlerle bitecek olmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'na futbol sahalarındaki hatayı en aza inmesi için hakemlere seminer ve eğitimlerle gerekli çalışmaların yapılmasını öneriyorum. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na da sesleniyorum. Her uyarıyı yapıyoruz, ses çıkarmıyoruz, ama diyet ödeyen de biz oluyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor