Şampiyonlar Başbakanla buluştu

Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer tarafından ilgi ile karşılanan Kayserili sporcular Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Enerji ve Tabii Kayna

Şampiyonlar Başbakanla buluştu

Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer tarafından ilgi ile karşılanan Kayserili sporcular Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’nin şampiyon sporcularını kabulünde spor ve sporcunun her zaman yanında olduğunu vurguladı. Kayseri kafilesine yemek veren AK Parti Kayseri heyeti ise başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Türkiye Şampiyonası’ndan beridir Kayserili sporculardan desteklerini esirgemeyen Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, sporcularında önünü açan isim oldu.

 

Sporcuları Başbakan’a takdim eden Öksüzkaya, “Biz AK Parti olarak spor ve sporcunun her zaman yanında olduk. Sporcularımızda bizim yüzümüzü kara çıkarmadılar ve Avrupa’da üstün başarılar elde ettiler.

 

Başbakan Erdoğan da sporcuları kabul ederek onlara gereken desteğin her zaman verilmesi gerektiğini söyledi.

 

ic.20120409101315.jpg

 

Mücadele Sporları Birliği Genel Başkanı ve Milli Takımlar Antrenörü Orhan Özaktı ise, desteklerinden dolayı Ahmet Öksüzkaya’ya teşekkür ederken sporcuları da bir kez daha kutladı.

 

Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ise, alınan başarıdan dolayı kafileyi tebrik ederken, her zaman yanınızdayız mesajı verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor