İlk ödül Trabzon TSYD'den

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin, Trabzonspor'un bir sezon boyunca sahada en çok kalan ismi oldu. 34 hafta değerlendirildiğinde tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tecrübeli kaleci Tolga Zengin ligin en istikrarlı oyuncusu oldu. İstikralı olan ve örnek

İlk ödül Trabzon TSYD'den

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin, Trabzonspor'un bir sezon boyunca sahada en çok kalan ismi oldu.

 

34 hafta değerlendirildiğinde tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tecrübeli kaleci Tolga Zengin ligin en istikrarlı oyuncusu oldu.

 

İstikralı olan ve örnek bir kaptan teşkil eden Tolga Zengin’e centilmenliği ve istikrarı ile Trabzon TSYD tarafından en başarılı ve centilmen futbolcu seçildi.

 

TSYD Başkanı Cevat Kol, “Yabancı furyasının olduğu ligimizde bu tür yerli oyuncuları görmek bizi mutlu etmektedir.Centilmenliği ve istikrarı ile ligde yerli yabancı herkesi geride bırakan  başarılı file bekçimize plaket vereceğiz" dedi.

” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler