Şakar'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yeni transfer edilen Polonyalı oyuncuların öncelikli transferleri arasında yer aldığını bildirdi. Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetime yeni geldiklerini anımsatarak, ''Daha önce transfer komitemiz ve hocamı

Şakar'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yeni transfer edilen Polonyalı oyuncuların öncelikli transferleri arasında yer aldığını bildirdi.

Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetime yeni geldiklerini anımsatarak, ''Daha önce transfer komitemiz ve hocamız nezaretinde transferle ilgili çalışmalar yapılmıştı'' dedi.

Kendilerine sunulan isimler olduğunu belirten Şakar, ''Bunların içinde Brozek kardeşler de vardı. Bu oyuncular transfer edilmesi öncelikli oyuncular arasında yer alıyordu. Uzun uğraşlar sonucunda bu oyuncular kulübümüze kazandırıldı. Her iki oyuncunun transferi için Polonya'ya giden yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekiroğlu'nun transferlerin gerçekleştirilmesinde büyük emeği var'' diye konuştu.

-BİR TRANSFER DAHA OLABİLİR-

 Transfer çalışmalarının teknik kadronun talebi doğrultusunda gerçekleştirilebileceğini belirten Şakar, şöyle devam etti:

''Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belki bir oyuncu daha transfer edebiliriz. Bunu da önümüzdeki salı günü Antalya'da hocamız ile oturup konuşacağız. Onun kararı doğrultusunda bu durumu netleştireceğiz. Varsa isteği, hangi mevkide, onu da değerlendireceğiz ve o transferi de en kısa sürede gerçekleştireceğiz.''

-KAMPA KATILMAYAN YABANCI OYUNCULAR-

Bordo-mavili takımın Antalya kampına katılmayan yabancı oyuncular ile ilgili ise Şakar, şunları kaydetti:

     ''Trabzonspor'da böyle bir sorun olmamalı. Bunlar bizim büyük miktarda paralar ödediğimiz profesyonel oyuncularımız. Kurallara uymaları gerekir. Oradaki diğer arkadaşları kampta çalışırken onların katılmamasını doğru bulmuyoruz. Hocamız da bu konuda çok hassas. Kampa katılmayan ya da geç katılan yabancı oyunculara kulübümüzün iç tüzüğüne göre ceza uygulanacak. Gerekli kurallar bu oyuncular için işleyecek.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor