Sadri Şener neler dedi neler?

Haber61 Özel - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası üzerine açıklama yaptı.Bir süreç yaşandığını belirten Sadri Şener, Haber61.net’e, “Konuşmadık Mehmet Ali Aydınlar’la henüz. Kapalı telefonu. Ama dün beraberdik her şey iyi niy

Sadri Şener neler dedi neler?

Haber61 Özel - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası üzerine açıklama yaptı.

Bir süreç yaşandığını belirten Sadri Şener, Haber61.net’e, “Konuşmadık Mehmet Ali Aydınlar’la henüz. Kapalı telefonu. Ama dün beraberdik her şey iyi niyetli her şey hallolmuştu. Şimdi tekrar bir seçim süreci tekrar kurullar seçilecek. Her kurul ben bidaha okuyayım diyecek. Bu bir süreç.

Kısmet Erkiner, Trabzonspor’un hiçbir suçu yoktur diye bir açıklama yaptım biliyorum ve beni ilgilendiren kısmı da o. Fenerbahçe’nin yüzde bir bile ceza almaması mümkün değildir diye de bir tercüme var. Bu da beni ilgilendiriyor. Kalanlar beni ilgilendirmiyor.

Bunu uygulayabilmek için Federasyon lazım, Başkan lazım. Şimdi istifa etti, 27’sinde kim başkan olacak onunla uğraşmamız lazım. Tekrar Mehmet Ali bey olur mu, yeniden bir yönetim yapar mı yapmaz mı bunları bilmiyorum. Yani şuanda bilmiyorum ama yarın öbürgün şekillenir” dedi.

Sadri Şener, "Süre uzarsa isim değişirse kurullar da değişir uzar iş. Bu Trabzonspor’un zararına olur. Gelen derki bir okuyayım e okuyacaksın da 1-2 ay sürer bu iş" dedi.

UEFA'nın konuyla ilgili olası yaptırımını da Sadri Şener, "UEFA cezayı basar siz bu işi beceremiyorsunuz diyip. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını” sözleriyle değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor