Aydınlar raporları yeni öğrenmiş

Dün akşam bir haber kanalında yayınlanan ve bugün haber61.net'in manşetten okuyucularına duyurduğu "UEFA Fenerbahçe'nin Şike Yaptığından Emin" başlıklı haberde Uluslar arası Spor Mahkemesi (CAS) hakimi Kısmet Erkiner'in açıklamalarının Mehmet Ali Aydınlar

Aydınlar raporları yeni öğrenmiş

Dün akşam bir haber kanalında yayınlanan ve bugün haber61.net'in manşetten okuyucularına duyurduğu "UEFA Fenerbahçe'nin Şike Yaptığından Emin" başlıklı haberde Uluslar arası Spor Mahkemesi (CAS) hakimi Kısmet Erkiner'in açıklamalarının Mehmet Ali Aydınlar'ın asıl istifa nedeni olduğunu itiraf etti.

Mehmet Ali Aydınlar Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim."

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın acizliği:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar Şike soruşturması kapsamında ve sonrasında izledikleri yolun ve Fenerbahçe'yi küme düşürüp Trabzonspor'a hakkını teslim etmemek uğruna neler yaptığı da böylece bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'na 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaşan böylesine önemli bilgileri bunca ay görmemezlikten gelmek ve kamuoyu duyumundan sonra "Yeni Öğrendim" demeleri yaşanan süreçte Türk Futbolunu ne denli bir kaosa soktuklarının göstergesi olsa gerek.

Ya da Bulunduğu mevkiye ve makama sahip olamayan Fenerli Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'ın o raporlara ulaşmaması için Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminden Göksel Gümüşdağ ve Lütfi Arıboğan mı bu raporları gizledi.

Kamuoyu Mehmet Ali Aydınlar'dan Türk Futboluna verdiği bunca zarar sonrası küçük bir iyilik yaparak bu konu hakkında da bir açıklama bekliyor.

Uluslar arası Spor Mahkemesi (CAS) hakimi Kısmet Erkiner'in açıklamalarında neler dediğini öğrenmek için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor