Rizespor, bu ismi istiyor!

Karabüklü futbolcu Ahmet İlhan için Çaykur Rizespor da devreye girdi. Bursaspor’un sezon bitmeden önce konuşup, büyük oranda anlaşmaya vardığı Ahmet İlhan için Çaykur Rizespor da devreye girdi. Adı Fenerbahçe ile de anılan ve sergilediği performansla mill

Rizespor, bu ismi istiyor!
Karabüklü futbolcu Ahmet İlhan için Çaykur Rizespor da devreye girdi.
 
Bursaspor’un sezon bitmeden önce konuşup, büyük oranda anlaşmaya vardığı Ahmet İlhan için Çaykur Rizespor da devreye girdi. Adı Fenerbahçe ile de anılan ve sergilediği performansla milli takıma çağrılan 27 yaşındaki futbolcunun mukavelesi sona ermiş durumda. Ortada resmi bir imza olmadığı için deneyimli futbolcunun gelen teklifleri menaceriyle birlikte değerlendirdiği ve kararını kısa bir süre içinde vereceği öğrenildi. Karabükspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı kanat oyuncusuna yurt dışından da taliplerin olduğu öne sürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler