"Oy kaygısı olanlar Trabzonspor'u yok sayıyor"

Trabzonspor'un 46.yıldönümü dolasıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bordo mavili taraftarlar Beşirli sahiline akın etti.Etkinlikler mehter takımı eşliğinde başladı.Taraftarların tezauratlarıyla devam eden etkinlik devam ediyor. Trabzonspor Başkanı v

"Oy kaygısı olanlar Trabzonspor'u yok sayıyor"
Trabzonspor'un 46.yıldönümü dolasıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bordo mavili taraftarlar Beşirli sahiline akın etti.Etkinlikler mehter takımı eşliğinde başladı.Taraftarların tezauratlarıyla devam eden etkinlik devam ediyor.
 
Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 46.kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun taraftarların şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi tezauratlarıyla karşıladı. Başkan Hacıosmanoğlu taraftarın bu tezahüratına.Biz şike yapmadık kimsenin emeğini çalmadık emek hırsızı değiliz ki cehenneme gidelim şeklindeki sözleriyle cevap verdi.
 
 
Başkan Hacıosmanoğlu etkinlikte konuştu;
 
Trabzonluları görünce karşılarında konuşamıyorum. Her beraber el ele verip Trabzonumuzu en iyi yerlere taşıyalım. Özverili ve Trabzon'a yakışan bir duruş sergileyelim. Bunu yaptıktan sonra da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum, sizde inanın. Trabzonspor'un köklü değişikliğe ihtiyacı vardı. Bizde elimizde gelenin en iyisini yaparak Trabzonspor'u en iyi yerlere taşıyacağız . Artık maçların sahada kazanılması gerektiğini herkese göstermemiz gerek.Bu sene bizim yapılanma yılımız.Biz el ele verirsek Trabzon insanı bu ülkede çok şeyi başardı bunuda başarırız. Bizler  saha dışında mücadele edececeğiz,oyuncularımızda sahada Trabzon'a yakışır şekilde ter dökecek. Biz namuslu bir şekilde mücadelemizi verelim kazanan kim olursa olsun alkışlarız ama kazanan biz olalım  adaletsiliği ortadan kaldıracağız .Ahlaklı bir şekilde yasalara sadık kalacağız .Bizi kimse susturamayacak hepimizin sesi gür çıkacak.Metanetli bir şekilde sonucunu bekleyelim hakkımızı bize teslim etmezlerse o zmaan hakkımızı nasıl alacağımızı hepsine göstereceğiz. 
 
Trabzon Belediyesi Gümrükçüoğlu etkinliklere katıldı 
 
Trabzonspor sevdalıları Trabzon sevdalıları burda Trabzonspor birliğini görmekteyiz. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve yöneticileri tebrik ediyoruz. Hep beraber futbolcularımızı Teknik direktör Akçay'ı ve ekibini herkesi en çokta siz taraftarları tebrik ediyorum .Türkiye'de temiz futbolun temsilcisi Trabzonspor'dur.Bunu her zaman söylüyoruz 2010 2011 süper lig sezonun şampiyonu Trabzonspor olduğunu dünya alem biliyor bu konuda nihayeten tescilin olması yönünde diklenmeden ama dik durabilen Trabzonspor yönetimini ve siz gönülleri engin fedakar olan taraftarlarımız gönülden kutluyoruz ve sizlerle birlikte olduğumuz söylüyoruz Biz Trabzonspor olarak sadece hakkımız istiyoruz herhangi bir takımın küme düşmesinden yana değiliz sadece hakkımızı istiyoruz hem takımımızı hem taraftarlarlarımızı kutluyoruz hepinizi seviyoruz.Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'ndan hemen sonra Hacıosmanoğlu tekrar açıklamalarda bulundu
 
HACIOSMANOĞLU 2.KEZ KÜRSÜYE GELDİ 
 
Başkan Hacıosmanoğlu tarafgtara konuştuktan sonra  Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun konuşmasının ardından bir kez daha kürsüye davet edildi. Başkan Hacıosmanoğlu Kupamızın Başbakan'da olduğunu söyleyenler var. Kim gönderdi Gümrükçüoğlu'nu  Başbakan gönderdi. Başbakanın yakınlarına ağır sözler söyledim Başbakan kurumlarla kiişleri ayıralım dedi Muhalefet liderleri var Oy kaygısıyla Trabzonspor'u yok sayıyorlar. Artık Trabzosspor'un duruşu değişmiştir.Trabzonsporun haklarını korumak için konuşuyorum.Trabzonspor'u ağzınıza alırsanız dikkat edeceksiniz siz gidin hırsızların avukatlığını yapın biz sizi layık olduğunuzu yere göndereceğiz sorsan ben Trabzon halkını temsil etmiyorum biz bu takımı ermeni takımı değiliz anadolu da devrim yapmış takımız. Avrupa diiyorukiTrabzonun kupasını verin.Spor bakanına sesleniyorum bir Trabzonlu olarak bizi kimse susturamaz. Eğer bizim demeçlerimizden rahatsız oluyorsanız biz hakkımızı verin hakkımızı alana kadar her türlü demei vereceğiz ve herkese haddini bildireceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor