Bakan Kılıç'dan iddialı açıklamalar

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bizden evvel 10 senede bir tane havaalanı yapılamıyordu. Bugün biz haftada bir tanesinin açılışını yetiştiriyoruz" dedi. Samsun'da bulunan Bakan Suat Kılıç, Havza'da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, ardın

Bakan Kılıç'dan iddialı açıklamalar
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bizden evvel 10 senede bir tane havaalanı yapılamıyordu. Bugün biz haftada bir tanesinin açılışını yetiştiriyoruz" dedi.
 
Samsun'da bulunan Bakan Suat Kılıç, Havza'da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, ardından Atakum Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, iftara kısa bir süre kala inşaatta işçilerin çalıştığını görünce, "Bırakın kardeşim iftar var. Bakan geliyor diye sizi orada meşgul ediyorlar" dedi.
 
Ardından AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Kılıç, buradaki konuşmasında, Suriye'deki Müslümanların katil bir diktatörün elinden kurtulması, hayatını ve ibadetini özgürce yaşayabilmesi için dua ettiklerini söyledi.
 
Kılıç, "Mısır'daki kardeşlerimizin darbeci yönetimlerin, diktatörlerin zulmünden kurtulması için dua ediyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizin bitmek bilmeyen ablukadan kurtulması için, Myanmar'daki kardeşlerimizin soykırıma varan ölümlerden kurtulması için, Afrika'daki kardeşlerimizin öldürücü kıtlıktan ve kuraklıktan kurtulması için dua ediyoruz. Dua etmek yetmez, arada bir de akıl etmemiz lazım, muhakeme edip düşenmemiz lazım"  diye konuştu.
 
Konuşmasında Gezi Parkı odaklı olaylara da değinen Kılıç, "ağaç, park, oksijen" denilerek olayların başladığını hatırlatarak, "Sonra gerçeği itiraf ettiler. Ne dediler? 'Sen hala bu meselenin bir park meselesi olmadığını anlamadın mı?' dediler. Eylemleri organize edenler, üçüncü günde dillerinin altındaki baklayı çıkarttılar. O meselenin park meselesi olmadığını hem de çok iyi anladık. O meselenin ağaç meselesi olmadığını, yaprak meselesi olmadığını hem de çok iyi anladık" dedi.
 
- "10 senede bir tane havaalanı yapılamıyordu"
 
Türkiye'nin güçlendiğini, milli gelirin 10 sene öncesine göre 3 kat arttığını kaydeden Kılıç, AK Parti öncesi dönemlerde 10 senede bir havaalanının yapılamadığını, AK Parti hükümetinin ise bugün haftada bir havalimanının açılışını yetiştirdiğini belirtti. 
 
Kılıç, şöyle devam etti:
 
"AK Parti hükümetinden önceki 10 senede Türkiye'de yapılan bir tane stadyum var. İstanbul Olimpiyat stadyumu... Benden önceki bakanlarımız parasını ödedi. 2 senedir de ben ödüyorum. Bizden önceki iktidarın borçla, krediyle yaptığı bir tane stadyumun bedelini biz hala ödemeye devam ediyoruz. Bu iki sene içinde 24 stadyum yapıyoruz Türkiye'de, tek kuruş borçlanmadan. IMF'den Dünya Bankası'ndan tek kuruş kredi almadan, tamamen kendi yağımızla, kendi kaynaklarımızla. Allah bereketi verdiği zaman veriyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel