Ofspor layık olduğu yere gelecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un kulüp asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, takımın sezon sonunda layık olduğu yere geleceğini söyledi. Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içi sahalarında Tokatspor ile 2-2 berabere kaldıklarını a

Ofspor layık olduğu yere gelecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un kulüp asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, takımın sezon sonunda layık olduğu yere geleceğini söyledi.

Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içi sahalarında Tokatspor ile 2-2 berabere kaldıklarını anımsatarak, ''Sahamızda galip gelmek istedik, ama olmadı. Maçın uzatma dakikalarında attığımız gol ile 1 puan almak tek tesellimiz oldu'' dedi.

Ofspor'un ligin en alt sıralarında yer almasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Kaba, şöyle konuştu:

''İkinci yarının zor geçeceğini bildiğimiz için devre arasında hocamızın raporu doğrultusunda transferler yaptık. Güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştık. Maddi sorunlarımız vardı. Bu konuda Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve işadamımız Ali Ağaoğlu bizlere destek oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize yakışan bu takımı layık olduğu yere taşımak, bunun için gayret sarf ediyoruz. Teknik heyetimize, futbolcu kadromuza güveniyoruz, ben inanıyorum ki Ofspor sezon sonunda layık olduğu yere gelecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor