Maç biletiniz ÇAY TV'den

Halil İbrahim İLELİ’nin sunduğu ve Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL’un daimi konuk olarak katıldığı  “Trabzonspor’a Bakış Özel”  bugün saat 18.00 da  yayınlanacak. Yaklaşık 45 dakika sürecek olan programa sms ve maille katılacak olan 25 taraftara Tr

Maç biletiniz ÇAY TV'den

Halil İbrahim İLELİ’nin sunduğu ve Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL’un daimi konuk olarak katıldığı  “Trabzonspor’a Bakış Özel”  bugün saat 18.00 da  yayınlanacak.

 

Yaklaşık 45 dakika sürecek olan programa sms ve maille katılacak olan 25 taraftara Trabzonspor’un Pazar günü saat 16.00 da Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın maraton tribün bileti verilecek..

 

Tam 25 Trabzonspor taraftarı Hüseyin Avni Aker stadyumu maraton tribünün den Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçını izlemeye hak kazanacak.

 

Program süresince deneyimli spor yazarı Cevat Kol’ da Trabzonspor un Medical Park Antalyaspor karşısında nasıl bir on bir oyuna süreceği ve nasıl bir oyun tertibiyle maça çıkacağı konusunda bilgiler verecek.

Trabzonspor’un spor toto süper lig e Ankaragücü beraberliği ile başlaması ve ardından Fenerbahçe’ye mağlup olması İstanbul basını tarafından Trabzonspor un çöküşü olarak nitelendirilmişti.

 

“Trabzonspor’a Bakış” ise Trabzonspor ile ilgili tüm gerçekleri bugün saat 18:00 da Çay Tv ekranlarında konuşacak. Programı izleyenler ve mesaj atanlar hem 25 adet maraton biletinden birini kazanmaya halk elde edecek, hem de kendi görüşlerini program vasıtasıyla tüm Trabzonsporlularla paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor