Ofspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından  Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu yönetiminde çalışmalarını yapan Karadeniz ekibi, 7 Ağustos'a kadar burada antrenmanlarını gerçekleştirecek ve daha sonra Ramaz

Ofspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından  Ofspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu yönetiminde çalışmalarını yapan Karadeniz ekibi, 7 Ağustos'a kadar burada antrenmanlarını gerçekleştirecek ve daha sonra Ramazan Bayramı tatilinin ardından Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek.

Kerimoğlu, hazırlıklarının kondisyona dayalı olarak gerçekleştiğini belirterek, "Günde çift idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ramazan Bayramı'na kadar hazırlıklarımızı Of'ta sürdüreceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Kerimoğlu, "Takımda kalmasını istediğimiz oyuncularımızla sözleşmelerimizi uzattık. Kulübümüzün Mali şartları  çerçevesinde  uygun ve takımımıza katkı verebilecek oyuncuları da transfer etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor