Kendileri ikiz inekleri de ikiz!

Rize’nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Minder ailesi fertlerinin büyük bölümü ikiz. Uğur Minder (45) bildiği kadarı ile annesinin, eşinin, teyzelerinin, iki kardeşinin, amca çocuklarının ve Muhammet ve Merve isimli 13 yaşlarındaki kendi

Kendileri ikiz inekleri de ikiz!


Rize’nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Minder ailesi fertlerinin büyük bölümü ikiz. Uğur Minder (45) bildiği kadarı ile annesinin, eşinin, teyzelerinin, iki kardeşinin, amca çocuklarının ve Muhammet ve Merve isimli 13 yaşlarındaki kendi çocuklarının da ikiz olduğunu belirterek, “Yakın ailemde çoğu kişi ikiz. Benim çocuklarım da ikiz. Bunun genetik olduğunu düşünüyoruz. Biz ailece bu duruma alıştık. Çcoğunluk ikiz ancak tek yumurta ikizi az. Bu yüzden benzerlik yok. Sadece benim kardeşlerim tek yumurta ikizi. Şuan burada yoklar. Ancak onları birbirinden ayırmak neredeyse imkansız” dedi.

İKİZ BUZAĞI SÜRPRİZİ
Minder, aile içerisinde ikizlere alışık olduklarını ancak geçtiğimiz günlerde pek alışık olmadıkları bir sürpriz ile karşılaştıklarını belirterek, “Beslediğimiz ineğimiz gebeydi. Geçtiğimiz gün doğum yaptı. 10 dakika sonra bir daha doğurdu. Şok yaşadık. Bugüne kadar çevremizde böyle bir olaya rastlamamıştık. Araştırdık binde bir ineklerde ikiz doğum yapabiliyormuş. Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Durumu kız kardeşime telefonla bildirdiğimde olayı duyan kaynanası ‘bunlarda ikiz doğuruyordu inekleri de ikiz doğurdu’ şeklinde olayı yorumlamış” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler