Messi'yi zor günler bekliyor!

Barcelona Mahkemesi, 2007-2009 yılları arasında 4 milyon eurodan fazla vergi kaçırmakla suçlanan Lionel Messi ve babası hakkında, savcılığın hazırladığı dosyayı kabul etti.Bunun üzerine hakim, 17 Eylül'de Messi ile babasını kendilerini savunmak üzere mahk

Messi'yi zor günler bekliyor!

Barcelona Mahkemesi, 2007-2009 yılları arasında 4 milyon eurodan fazla vergi kaçırmakla suçlanan Lionel Messi ve babası hakkında, savcılığın hazırladığı dosyayı kabul etti.

Bunun üzerine hakim, 17 Eylül'de Messi ile babasını kendilerini savunmak üzere mahkemeye davet etti. Savcılık, Messi'nin imaj haklarından elde ettiği gelirin, Uruguay - Belize - İsviçre ve İngiltere'deki farklı firmalar üzerinden, İspanyol yetkililerden gizlendiğini öne sürüyor.

İspanyol yasalarına göre, vergi kaçakçılığına 4 yıla kadar hapis cezası verilebiliyor. Messi ise vergi usulsüzlüğü yaptığını reddediyor. Savcılığın hakkında soruşturma açtığını basından öğrendiğini dile getiren Messi; "Suçlamalar karşısında şaşkınız. Çünkü asla yasadışı bir iş yapmadık" demişti.

İspanyol basını, yılda 30 milyon eurodan fazla geliri olan Messi'nin, bilgisi dışında finansal işlerine bakan kişiler tarafından kandırılmış olabileceğini iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor