Hikmet için Trabzon'dan ne istendi?

Siyah beyazlı yönetimin bonservisi için 1.5 milyon Euro talep ettiği genç savunma oyuncusunu takas yoluyla almayı planlayan Trabzonspor, Hikmet’e karşılık 800 bin Euro artı, pilot takım 1461 Trabzon’da forma giyen Jebrin ya da Mustafa Tiryaki’den birini ö

Hikmet için Trabzon'dan ne istendi?

Siyah beyazlı yönetimin bonservisi için 1.5 milyon Euro talep ettiği genç savunma oyuncusunu takas yoluyla almayı planlayan Trabzonspor, Hikmet’e karşılık 800 bin Euro artı, pilot takım 1461 Trabzon’da forma giyen Jebrin ya da Mustafa Tiryaki’den birini önerdi. Manisaspor ise en az 1 milyon Euro artı Gökhan Alsan’ı istedi.

TAYFUN CORA ŞOK ETTİ!

Hikmet pazarlığının gelecek haftaya sarkması beklenirken, Bursaspor’un talip olduğu Bülent Cevahir’in transferinin de yine önümüzdeki hafta netlik kazanacağı bildirildi. Bu arada Karşıyaka ile yollarını ayırdığı açıklanan Tayfun Cora’yla her konuda anlaşıp imzaya davet eden siyah beyazlılar, tecrübeli oyuncunun kulübünde kalmasıyla şoke oldular. Bu gelişme ışığında yeni bir savunmacı arayan kurmaylar, golcü Kahe ile de bugün görüşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler