Mandıralı: Şampiyonlar ligini...

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "Biz Trabzonspor'da göreve geldiğimizden bugüne kadar güzel şeyler yapmaya çalıştık. Arkadaşlarımız çok özverili. Güzel futbol ile sonuç alıyorlar. Alınlarından öpüyoruz.

Mandıralı: Şampiyonlar ligini...

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "Biz Trabzonspor'da göreve geldiğimizden bugüne kadar güzel şeyler yapmaya çalıştık. Arkadaşlarımız çok özverili. Güzel futbol ile sonuç alıyorlar. Alınlarından öpüyoruz. Saha içinde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. İyi oynuyorlar, emek veriyorlar karşılığını alıyorlar. Zevk vermeye devam edeceğiz. İyi oynayıp kazanıyoruz." dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNİ İSTİYORUZ

Mandıralı şampiyonlar ligi il ilgili sorulan bir soru üzerine "Şampiyonlar ligini istiyoruz ama maç maç bakıyoruz. Bütün karşılaşmalarımızı kazanıp duruma bakacağız. Gidişatımızdan memnumum oyuncularımdan menmnunum. Memnun olmayanlar bzi izlemesin zaten" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor