Abdullah Gül: Açıkcası üzüldüm...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Gül, "Tabi devletin kurumları arasında bu tip mesajların, bu tip ortamın çıkması üzücü, üzüldüm doğrusu, Düşünceler ifade edilebilir konuşulabilir ama

Abdullah Gül: Açıkcası üzüldüm...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Gül, "Tabi devletin kurumları arasında bu tip mesajların, bu tip ortamın çıkması üzücü, üzüldüm doğrusu, Düşünceler ifade edilebilir konuşulabilir ama farklı üslup içerisinde olursa şüphesizki alınması daha kolay oluyor"dedi.

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta bulunanCumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin

sorularını yanıtladı. Gül, şunları söyledi:

AYM TÖRENİNDEKİ "TEBESSÜM" İDDİASI

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın konuşması sırasındaki yüz ifadesinin sorulması üzerine...

Bunlara hayret ediyorum doğrusu. Her şeyi böyle İstismar edenlere. Geçenlerde  meclisin resepsiyonunda  sıcak ortamda biraz terlemişim dışarısı da serin. Bunları bu tip saptırıp istismar edilmesini çok hoş karşılamıyor. O konuyu da bugün fark ettim. Söylediler. Hayret ediyorum doğrusu, saptırıp istismar edilmesini doğru bulmuyorum.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

'Konuşmanın zamanı' dedik, konuşuyoruz önümüzdeki günlerde netleşecek.

Başbakan Erdoğan'ın "Ters köşe olursunuz" açıklamasının hatırlatılması üzerine...

Biz kendi aramızda en azından ikimizle ilgili konuyu konuşup, kendimiz bir neticeye varırız. Bundan dolmayı Türkiye'ye herhangi bir risk kimse biçmesin.

MİT YASASI'NA ONAY

Ben, bazı şeyleri değiştirttim. Bazı şeyler eklendi. Nihayet tartışmalı konular her zaman olabilir. Anayasal konuda itiraz varsa, başvurulacak yer bellidir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset