Maç sonu büyük sevinç!

UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker stadında Rus ekibi rostov ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.Yeni transferler Carl Medjani ve Oscar Cardozo'nun kaydettiği gollerle rakibini mağlup eden bordo mavililer ka

Maç sonu büyük sevinç!

UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker stadında Rus ekibi rostov ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Yeni transferler Carl Medjani ve Oscar Cardozo'nun kaydettiği gollerle rakibini mağlup eden bordo mavililer karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşadı. Taraftarların tezahüratları sonucunda kaptan Onur recep Kıvrak öncülüğünde tribünlere giden Trabzonsporlu futbolcular beraber tezahürata devam ettiler. Daha sonra oyuncular bütün tribünleri dolaşarak taraftarlarla birlikte tezahürat yaptılar. Oyuncular daha sonra soyunma odasına gittiler.

 

10608949_10154546400020360_28438791_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor