Bozovic: Zor olacağını biliyorduk!

UEFA Avrupa ligi play-off karşılaşmasının ardından Rostov Teknik Direktörü Miodrag Bozovicaçıklamalarda bulundu.Bozovic, İlk yarı için bir şey diyemeyeceğini belirterek, "Golü hatamız yüzünden yedik sonra toparlayamadık. Maçın çok zor olacağını biliyorduk

Bozovic: Zor olacağını biliyorduk!

UEFA Avrupa ligi play-off karşılaşmasının ardından Rostov Teknik Direktörü Miodrag Bozovicaçıklamalarda bulundu.

Bozovic, İlk yarı için bir şey diyemeyeceğini belirterek, "Golü hatamız yüzünden yedik sonra toparlayamadık. Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Tercübeli bir takımla oynadık. 2-0 imkansız birskor değil Rostov'da bunu çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün ben 30 bin kişiye oynayacağımızı sandık. Fakat stad boştu bizde şaşırdık. Bu bizim hatamızdı. Rostov'da farklı olacak skoru lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Fiziki açıdan saha bizi çok etkiledi. Yeni bir takım oluşuyor" dedi.

Bozovic, "Halilhodzic'in tur atlamamız mucize olur" açıklaması ile ilgilisorulan soru üzerine "o onun görüşüdür. Bir şey diyemem, saygısızlık olur" dedi.

İlk golün ofsayt olup olmadığı sorusu üzerine ise Bozovic, "konuşmayalım. Bu hakemin kararı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler