Lig'de en fazla Serkan Balcı oynadı

Halen Trabzonspor formasını giyen futbolcular arasında yapılan istatistiklere göre Süper Lig’de en fazla görev alan isim Serkan Balcı oldu. Tecrübeli oyuncu görev aldığı takımlarda toplam 269 Süper Lig müsabakasına çıktı. Serkan Balcı’yı 244 maçla Umut Bu

Lig'de en fazla Serkan Balcı oynadı

Halen Trabzonspor formasını giyen futbolcular arasında yapılan istatistiklere göre Süper Lig’de en fazla görev alan isim Serkan Balcı oldu. 

Tecrübeli oyuncu görev aldığı takımlarda toplam 269 Süper Lig müsabakasına çıktı. Serkan Balcı’yı 244 maçla Umut Bulut izlerken, İbrahima Yattara 191, Egemen Korkmaz 171 maçta forma giydiler.

Ligde 100 maç sınırını aşan diğer isimler ise 161’er maçla Selçuk İnan ve Mehmet Çakır, 157 maçla Tayfun Cora, 114 maçla Engin Baytar, 110 maçla da Burak Yılmaz olurlarken, Ferhat şu ana kadar 61 Süper Lig maçına çıkarak ilginç bir istatistiği gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor