Üniversite'den Kızılcık'a ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Özel Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu, Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ve Mütevelli Heyeti Üyesi Av. İbrahim Keskin’i makamında kabul etti.Vali Dr. Recep Kızılcık, Avrasya Üniversitesi’nin Trab

Üniversite'den Kızılcık'a ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Özel Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu, Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ve Mütevelli Heyeti Üyesi Av. İbrahim Keskin’i makamında kabul etti.

Vali Dr. Recep Kızılcık, Avrasya Üniversitesi’nin Trabzon’a katacağı entelektüel katkı ve ekonomik getirinin şehrin daha ileriye gitmesinde önemli rol oynayacağını belirterek, “Özel Avrasya Üniversitesi’nin Trabzon’a kazandırılması bölgemizin eğitim merkezi olma iddiasını daha da güçlendirecektir. Eminim ki bu nesillerden nesillere devredilecek, şehrimiz ve ülkemiz için de bir kazanç olacaktır” dedi.

Avrasya Üniversitesi’nin eğitim alanında Trabzon’a canlılık getireceğini kaydeden Rektör Dumanoğlu ise “İnşallah biz de yeni üniversitemizi 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde faaliyete geçirmiş olarak Trabzon'a can veren kuruluşlardan olacağız. Trabzon eğitimde daha iyiyi, daha ileriyi hak ediyor. Üniversite olarak Trabzon’umuzun hem bilim hem de eğitim alanına katkı sağlamak için çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel