Nihat Doker kostümlerini giydi

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları yaklaşırken, basın-yayın organları üzerinden tanıtıma da büyük ağırlık verildi.TRT’nin ve Fox TV’nin yayına horon kıyafeti ile katılan ve büyük ilgi çeken Avrupa

Nihat Doker kostümlerini giydi

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları yaklaşırken, basın-yayın organları üzerinden tanıtıma da büyük ağırlık verildi.

TRT’nin ve Fox TV’nin yayına horon kıyafeti ile katılan ve büyük ilgi çeken Avrupa Gençlik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker, gençlik olimpiyatları olarak adlandırılan organizasyona gençlerin hazırlık aşamasında bile gösterdikleri ilginin büyük olduğunu belirterek oyunlara kadar ve oyunlar sırasında çeşitli aktivitelerle tanıtım çalışmalarının süreceğini söyledi.

Öte yandan özellikle oyunların maskotu olarak seçilen Hamsi’nin yaptığı gösterilerin ilgi çektiğini gören televizyon yapımcıları haber ve şov programlarına EYOF 2011 Trabzon’u konu ediyorlar. Canlı olarak da yayınlanan bu programlarda son olarak TRT Haber kanalı Trabzon’da Faroz Balıkçı Barınağı’ndan, Fox TV ise Boztepe’den yaptığı canlı yayınlarda oyunların önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler