"Kupa Avrupa'dan yola çıktı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 1992 de hayata gözlerini yuman Yakup Türköz adına oğlu Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz’ün yaptırdığı  Yakup Türköz  Özel ve Meslek Eğitim Okulu'nun açılışına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu

"Kupa Avrupa'dan yola çıktı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 1992 de hayata gözlerini yuman Yakup Türköz adına oğlu Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz’ün yaptırdığı  Yakup Türköz  Özel ve Meslek Eğitim Okulu'nun açılışına katıldı. 

Burada açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu Barcelona'da yapılan görüşmeyle ilgili önemli mesajlar verdi.

Barcelona'da bir çok kulübün başkanıyla görüştüğünü belirten Hacıosmanoğlu , "  Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı  Rumenige ile de görüştüm . Artık UEFA'ya baskılar daha da artacak. Çünkü daha önce şikeden ceza alan kulüpler de devreye girdi. Biz büyük kulüpler olarak şikeden ciddi cezalar aldık onlar da almalılar görüşünde birleştiler. Bugün şikecileri koruyanlar bakalım ceza geldiğinde ne yapacaklar" dedi.

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda buldundu.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını izlemek için tıklayın

Hacıosmanoğlu, "Bizler dışarıda ortamı germeyelim ama sahada oynayan oyuncularımız ellerinden geleni yapsınlar. Bende pazartesi gününe kadar buradayım ve herkesle bu konuyu görüşeceğim. Trabzon şehrinin ne kadar medeni olduğunu burada şampiyonluklar kaybettiği zamanda ve şampiyonluklar çalındı takımları da alkışlandığını unutmayalım. Burası Türkiye'nin en güvenli kenti, burada saha dışında onları elimizden geldiğince en güzel şekilde ağırlayarak yollayacağız. Sahadaki mücadele oyuncu arkadaşlarımız bu maçın ne kadar önemli olduğunu bildikleri için oyunu iyi oynayarak kazanacaklarına inanıyorum."dedi.

Kupa yolda geliyor Sayfa 2'de 

Valinin açıklamalarına da değinen Hacıosmanoğlu, " Ben sayın valim ile de görüştüm. Trabzon her zaman sağ duyulu bir kenttir. Ne kadar baskı unsuru yaparsanız geri gelmiştir. biz bu şehirde 70 bin kişi ile birlikte yürüdük ve hiç bir olay çıkmadı bu şehirde hiç bir şekilde baskı olmamalı. Ulusal basın yazıyor takviye kuvvet isteniyor diye. Burası medeni bir şehirdir. orada olduğu gibi değil.  Geçmiş maçlara baktığınız zaman ortam ne kadar gerildiyse Trabzonspor buradan hiç karla dönmedi. Bizler bu sefer tersini yapacağız ve oyuncularımız rahat bir oyun sergileyecekler. Ben oyuncularımla Toplantı da yapacağım 2011 yılında ellerinden çalınan kupanın kupamızda yola çıktı yakında herkeste görecek neler olacağını. İstanbul'da orda Avrupa'dan kupa gelecek. Oradan sadece bank Asya konuşulmuyor. bu şikecileri savunanlar görecekler. Herkes beklesin neler olacak beler."şeklinde konuştu. 

Çok konuşulacak sözlerine şöyle devam eden Hacıosmanoğlu; Türk futbollunun Avrupa'dan soyutlayacağız yoksa şikeyi mi Türk futbolundan çıkaracağız herkes görecek söyledi. 

Barcelona ile görüştüm ve dedim ki... Sayfa 3'de 

Hacıosmanoğlu, " Futbol maçı sahada oynanıyor. burası medeni bir şehir biz bunlara yetişmedik ama bir resim var bunu herkes bilmeli takım elbiselerini giyinmiş beydendi ve hanım efendiler burada maç seyretti bunu unutmayalım.Barcelona'nın başkanından tutun  çok kulüp başkanı ile görüştüm ve onlar bizleri destekledi. Orada da gündemde bu olaylar. Oradaki Kulüpler diyor ki biz dünya deviyiz ceza aldık Türkiye neden ceza almıyor. UEFA'da bu yola girdi ve tünelin ucu gözüküyor."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor