Kıran o sözleri söyledi mi?

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, "İstersek sadece Volkan'ı değil, Trabzonspor'un tüm oyuncularını alabiliriz" şeklinde basında çıkan haberler hakkında konuştu..Tamer Kıran, ''İstersek sadece Volkan'ı değil, Trabzonspor'un tüm oyuncularını ala

Kıran o sözleri söyledi mi?

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, "İstersek sadece Volkan'ı değil, Trabzonspor'un tüm oyuncularını alabiliriz" şeklinde basında çıkan haberler hakkında konuştu..

Tamer Kıran, ''İstersek sadece Volkan'ı değil, Trabzonspor'un tüm oyuncularını alabiliriz'' başlığıyla bazı medya organlarında yer alan haberleri yalanladı.

Kıran, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
''Türk futbolunun dört büyük kulübünden biri olan Trabzonspor camiasını hedef alan bu tarz bir söylemde bulunmam asla düşünülemez. İki dost camia arasında polemik yaratma amacıyla, üstelik şahsıma hakarete varan ifadelerle bu tarz yalan haberleri üreten ve yayınlayanlar hakkında her türlü yasal girişimde bulunacağımın bilinmesini isterim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor