Hiddink'in 4 gözdesi kim?

Hafta sonunda ligdeki üç maçı çıplak gözle takip eden, dün de 16 yaş kategorisinde bölge karmalarının mücadele ettiği Cumhuriyet Kupası maçlarını izleyen Hiddink, bugün de İngiltere'ye gidiyor."KADROMUZ İÇİN DEĞERLENDİRMEYE ALACAĞIZ"Hiddink'in öncelikli h

Hiddink'in 4 gözdesi kim?

Hafta sonunda ligdeki üç maçı çıplak gözle takip eden, dün de 16 yaş kategorisinde bölge karmalarının mücadele ettiği Cumhuriyet Kupası maçlarını izleyen Hiddink, bugün de İngiltere'ye gidiyor.

"KADROMUZ İÇİN DEĞERLENDİRMEYE ALACAĞIZ"
Hiddink'in öncelikli hedefinin, Ada'da top koşturan 4 Türk futbolcu olduğu öğrenildi. Hollandalı teknik adamın, ay-yıldızlı ekibin Ümit Milli Takımı'nda da yer alan Gökhan Töre (Chelsea) ile Jem Paul Karacan (Reading) ile Hollanda U21 Milli Takımı'nın Kaptanı Oğuzhan Özyakup (Arsenal) ve Portsmouth'tan Nadir Çiftçi olduğu kaydedildi. Yeni oluşumda bu isimlere de A Mili Takımı'nda yer vermeyi düşünen ay-yıldızlıların teknik patronu, izlenimlerinin ardından kararını verecek.

Türkiye’de yerinde ve yurt dışından takip ettiğini aktaran Hollandalı çalıştırıcı, "Özellikle Avrupa Şampiyonası elemeleri için geniş bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bu da kolay olmuyor. Birçok genç oyuncuyu gözlemleme fırsatım oldu. Ama şu an onların isimlerini vermek istemiyorum. Bu genç oyuncuları da kadromuz için değerlendirmeye alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor