Of'ta Cumhuriyet turnuvası

Geçen yıl gerçekleştirilen 301 dersliğe 301 satranç takımı projesi ile Kaymakamlık tarafından tüm sınıflara satranç takımı dağıtılmış ve öğrencilere satranç oynama alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmıştı.Bu Kapsamda Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi salonunda

Of'ta Cumhuriyet turnuvası

Geçen yıl gerçekleştirilen 301 dersliğe 301 satranç takımı projesi ile Kaymakamlık tarafından tüm sınıflara satranç takımı dağıtılmış ve öğrencilere satranç oynama alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmıştı.

Bu Kapsamda Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen turnuva sonrası ilk üçe girenler altın ve madalya ile ödüllendirildi.Minikler, Yıldızlar ve Gençler katogorilerinde düzenlenin turnuvanın ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında törenle verilecek.

Of’ta en önemli önceliklerinin eğitim olduğunu her fırsatta dile getiren ve uyguladığı projelerle bunu destekleyen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, geçen yıl tüm sınıflarımıza dağıttığımız satranç takımlarıyla istedik ki çocuklarımız  boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirsinler ve satranç oynayarak zekalarını kullanmayı öğrensinler. Bunun meyvelerini almayı görmek beni fazlasıyla memnun etti.Ben buradan turnuvaya katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor