"Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u sevimsiz bir takım haline getirdi"

Efsane futbolcu Serdar Bali, haber61tv genel koordinatörü  Hakan Yoloğlu’na çarpıcı açıklamalar yaptıBali, “Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor'u sevilmeyen birtakım haline getirdiği için kızıyorum. 'Ben temiz futbol yapıyorum' diyor! Yani herkes kirli, sen mi t

"Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u sevimsiz  bir takım haline getirdi"

Efsane futbolcu Serdar Bali, haber61tv genel koordinatörü  Hakan Yoloğlu’na çarpıcı açıklamalar yaptı

Bali, “Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor'u sevilmeyen birtakım haline getirdiği için kızıyorum. 'Ben temiz futbol yapıyorum' diyor! Yani herkes kirli, sen mi temizsin? Öyle veya böyle rüyanda bile göremeyeceğin bir şeyi gördün” dedi

KENDİSİ BİLE İNANMADI

“Seçim döneminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na oy verdiniz ve çok kısa bir süre sonra tepkiniz oldu” şeklindeki hatırlatma üzerine Trabzonspor’un efsane futbolcularından Serdar Bali, “Yaptıklarını gördükten sonra Hacıosmanoğlu'na oy vermemiş olmayı tercih ederdim. Ben İbrahim Hacıosmanoğlu'na, yaptığı transferlerden, takımın bütçesinin kötü olmasından ya da şunu harcamış bunu almış diye kızmıyorum. Geriye dönüp baktığınızda gelen bütün yönetimin hepsi bunların aynısını yapmış. Ben, Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor'u sevilmeyen birtakım haline getirdiği için kızıyorum. 'Ben temiz futbol yapıyorum' diyor! Yani herkes kirli, sen mi temizsin? Herkesle kavga edilmez ki! İbrahim Hacıosmanoğlu olarak öyle veya böyle rüyanda bile göremeyeceğin bir şeyi gördün. Belki de seçildikten sonra sabah uyandı ve kabus muydu yaşadıklarım deyip inanamadı bile başkan olduğuna” şeklinde ifadeler kullandı.

12-003.jpg

YAZIK ÇOK YAZIK..!

Trabzonspor'un transfer politikasını kimin yaptığını çözemediğini ifade eden Bali, “Hoca gelmeden bir sürü adam aldılar. Tamam küme düşen takımdan oyuncu alınır, bizde aldık zamanında ama bir iskeletimiz vardı aldıklarımızı da aralara sıkıştırdık. Senin iskeletin yok. Bir de Milyon Euro’dan fazla para verilecekse Halllhodzic'e, biz zaten Hami ile Hakan ile de 500 Bin Euro ile aynı neticeyi alırız. Yazık çok yazık...” dedi. Seçim döneminde Hakan Kulaçoğlu’nun listesinde yer alan Burak Gürdal’ın şu anda Trabzonspor’daki konumunu da değerlendiren Bali, şu ifadeleri kullandı: “Siz Burak Gürdal'ın maaş almadığına inanıyor musunuz? Ben olsam Burak Gürdal'ı kabul etmem. Benim onu kabul etmem için kendi açtığı borsada yapılanı anlatması gerek. Ben kesinlikle yaptığı işin bedava olmadığını düşünüyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu, Burak Gürdal’la ilgili dedi ki: Önemli bir işi var holdingi bıraktı. Ya bırakın bu işleri önemli işi ne holdingi! Benim tarlam var. Sebze meyve yetiştiriyorum o da onun az daha büyüğünü yetiştiriyor. Milleti kandırıyorlar başka yaptıkları bir şey yok.

HEPSİNE HAKSIZLIK YAPILDI

“Hami’ye haksızlık yapıldı mı?” sorunsa da Serdar Bali şu cevabı verdi:

“Sadece Hami’ye değil Tolunay’ıa da haksızlık yapıldı, Şenol Güneş’e de… Ben olsaydım Vahid Hocayı asla tercih etmezdim. Hacıosmanoğlu şampiyon olacağız diyor. Bende diyorum ki Trabzonspor şampiyon olamaz. Hacıosmanoğlu şampiyon olacağız deyince, 20 yaşındaki gençlerin, Trabzonsporlu taraftarların kalpleriyle oynuyor. Bu kadro bu takımı şampiyon yapamaz Hacıosmanoğlu, sen niye insanları kandırıyorsun? Ben zaten Trabzonspor'un şampiyonluğu şike ile falan değil Bülent Yıldırım'ın yüzünden Eskişehir'de kaybettiğine inanıyorum ve Bülent Yıldırım hala hakemlik yapıyor. Yok mu Trabzonspor'un gücü, Trabzonspor'un taraftarı, Trabzonspor'un zengini, Trabzonspor'un Milletvekili? Keşke Trabzonspor şampiyon olsa da biri bana dese ki al tükürdüğünü yala, Trabzonspor Şampiyon oldu. Ben haklı olmak istemiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor