Trabzon'da 372 personel yerlerini buldu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon 2’nolu Yol İş Sendikası Başkanı Hüseyin Balaban, Torbada bulunan 372 devlet personelinin kamu kuruluşlarına yerleştirildiğini ifade etti. Açıklamasında Balaban, “ Trabzon 2’nolu Yol İş Sendikası olarak Devlet Personel Dai

Trabzon'da 372 personel yerlerini buldu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon 2’nolu Yol İş Sendikası Başkanı Hüseyin Balaban, Torbada bulunan 372 devlet personelinin kamu kuruluşlarına yerleştirildiğini ifade etti. Açıklamasında Balaban, “ Trabzon 2’nolu Yol İş Sendikası olarak Devlet Personel Dairesi Başkanlığı ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında 372 arkadaşımızın 231’i Karayollarına 41 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne aktarıldı. Geri kalan personellerin ise istedikleri yerlere dağılmasını sağladık.”dedi. Balaban, “ Bizden katkısını esirgemeyen başta Yol İş Sendikası genel başkanı Ramazan Agar ve Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2 yıldır caba gösteriyorduk bizimle bu cabayı gösteren herekse teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel