Güneş maçı değerlendirdi

Maça sakatlık ve yorgunluk olacağını düşünerek ve bazı oyuncularımızı da görmek icin böyle böyle bir kadro ile çıktık.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 - 1 yenilerek kupaya veda ettikleri Beşiktaş maçının ilk yarısında iyi oynamadıklarını, ancak

Güneş maçı değerlendirdi

Maça sakatlık ve yorgunluk olacağını düşünerek ve bazı oyuncularımızı da görmek icin böyle böyle bir kadro ile çıktık.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 - 1 yenilerek kupaya veda ettikleri Beşiktaş maçının ilk yarısında iyi oynamadıklarını, ancak ikinci yarıda ortaya iyi bir maç koyduklarını golü de bulduklarını ama ikinci golü bulamadıkları için elendiklerini söyledi.

Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli teknik adam, ‘‘Özellikle ilk yarıda kötü oynadık, ikinci yarıda iyi oynadık. İlk yarıda rakibe baskı kuramadık ve oynama fırsatı verdik. İkinci yarıya iyi başladık, golü de bulduk pozisyon da bulduk ama ikinci golü bulamadık. Rakibi tebrik ediyorum. Gruptan çıkamadığımız için üzüldük. Gaziantep Büyükşehir Belediye ile berabere kaldık. Belediye takımı Beşiktaş‘ı yendiler, Manisa‘yı da yendiler ve turu geçtiler onları tebrik ediyorum.‘‘ dedi.

Güneş, artık lige devam edeceklerini de belirterek, ‘‘Beşiktaş‘a yenildik ve elendik. Taraftarımız üzülmüştür biz de üzüldük ama onlar üzülmesin. Ligde devam edeceğiz.

Trabzon çıktığı her maçı kazanmak için oynar bugünde öyle oldu ama kazanamadık. Gruptan çıkmak istiyorsak bu kadro ile çıkmalıydık, bu kadro ile üst turlarda da devam edecektik.

Biz sahaya çıkıp turu geçmek için oynadık. Diğer takımı çıkarıpta turu kaybedebilirdik. Cumartesi maç, çarşamba maç şimdi pazar günü yine maç var. Sakatlık olabilir, kart olabilirdi. 5 sarı kart gördük Allah‘tan kırmızı kart görmedik.‘‘ diye konuştu.

‘‘İkinci yarının başında bu tür maçlarda sürekli oynayan oyuncular da maçı kaybedebilir. O zaman lige de yansırdı. Bizim için kupa değil lig önemli‘‘ diyen Güneş, ‘‘Kolay görünen fikstürü zora soktuk. Beşiktaş ardından Fenerbahçe, geçen yılda Galatasaray‘a gelmiştik. Grupta biz Gaziantep Büyükşehir Belediye ile berabere kaldık. Bu da bizi kupadan etti.

Beşiktaş iyi oynadı, seyirci ve saha avantajını iyi kullandı. Eksik oynadık, tamam ama futbolu çirkinleştirmedik ve zevkli bir maç oldu. Büyükleri düşünürseniz Beşiktaş ya da Galatasaray ikisinden biri şampiyon olamayacak bunun garantisini verebilirim.‘‘ şeklinde konuştu.

Güneş, bir soru üzerine ‘‘Polonyalı oyuncular bugün için takım adına yeterli değiller, daha iyi olmalarını beklerdim.‘‘ cevabını verirken, Ligle ilgili olarak ise, ‘‘Beşiktaş‘ın 17‘de 17 yaparız demesini bilemem biz de kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. Fakat maçlar oynanmadan bunu bilemeyiz.‘‘ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor