Hilbert: "17 de 17 kolay değil"

Hilbert, maç sonrası takım arkadaşı Ekrem Dağ ile birlikte katıldığı basın toplantısında, maça çok iyi başladıklarını ifade ederek, ‘‘İlk yarıda çok iyi oynadık. Ancak ikinci yarıda rakibimiz çok erken bir gol buldu. Her şeye rağmen aldığımız sonuçtan ve

Hilbert: "17 de 17 kolay değil"

Hilbert, maç sonrası takım arkadaşı Ekrem Dağ ile birlikte katıldığı basın toplantısında, maça çok iyi başladıklarını ifade ederek, ‘‘İlk yarıda çok iyi oynadık. Ancak ikinci yarıda rakibimiz çok erken bir gol buldu. Her şeye rağmen aldığımız sonuçtan ve bir üst tura çıktığımızdan dolayı mutluyuz’‘ diye konuştu.

Trabzonspor’un Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu ve ligde lider durumda bulunduğunu kaydeden Hilbert, ‘‘Birçok kişi ligde 17’de 17 yapacağımızı düşünüyor ama Trabzonspor gibi zorlu rakipler olduğu için bu kolay olmayacak’‘ dedi.

EKREM:İYİ BAŞLADIK

Uzun süren sakatlığının ardından Trabzonspor maçının son dakikalarında oyuna giren Ekrem ise ‘‘Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak ikinci yarı ilk 5 dakika baskı altına girdik. Golü yedik. Ama sonuçta galip geldik ve turu geçtik mutluyuz’‘ ifadelerini kullandı.

Ekrem, sakatlığı ile ilgili olarak da, ‘‘4.5 ay sonra sahalara döndüm. Özlemişim, ama fiziksel olarak biraz eksikliğim var. Çalışıp takıma dönmek istiyorum’‘ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor