Gökdeniz Trabzon için ne dedi?

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk futboluyla ilgili soruları cevaplarken F.Bahçe ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.Rus muhabirin 'Türkiye'nin en popüler kulübü F.Bahçe mi?' şeklindeki sorusu üzerine 'Bu tartışılır. Ama tartışılmayacak

Gökdeniz Trabzon için ne dedi?

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk futboluyla ilgili soruları cevaplarken F.Bahçe ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Rus muhabirin 'Türkiye'nin en popüler kulübü F.Bahçe mi?' şeklindeki sorusu üzerine 'Bu tartışılır. Ama tartışılmayacak bir şey varsa o da F.Bahçe'nin Türkiye'nin en zengin kulübü olduğudur. Ama Beşiktaş ve G.Saray taraftarlarını da yok saymamak lazım. Sadece İstanbul'da değil Türkiye çapında' karşılığını verdi.

Gökdeniz, Trabzonspor'un neden şampiyonluğu kaçırdığı sorulunca da "Kulüp yönetiminin yeterli kaynakları yoktu. Futbolcular çok iyi bir sezon geçirdi ama yetmedi. Futboldan anlayanlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlar. Rusya'da da böyle şeyler oluyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor