Geleceğin Milli Takımı Trabzon'da

3 ay önce 20 gün süreyle Trabzon’da kamp yapan bayan milliler, 14-24 Kasım tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak Akdeniz Oyunları’na hazırlanıyorlar.Hentbol Bayan Milli Takımlar Baş Antrenörü Osman Kalyoncu, Trabzon’daki hazırlık ortamının çok iyi o

Geleceğin Milli Takımı Trabzon'da

3 ay önce 20 gün süreyle Trabzon’da kamp yapan bayan milliler, 14-24 Kasım tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak Akdeniz Oyunları’na hazırlanıyorlar.

Hentbol Bayan Milli Takımlar Baş Antrenörü Osman Kalyoncu, Trabzon’daki hazırlık ortamının çok iyi olduğunu ve bunun içinde ikinci kez kamp için böyle bir tercihi kullandıklarını bildirdi.

Kalyoncu, 30 sporcunun yer aldığı ekibin 14-17 yaş grubunda olduğunu ve hedeflerinin 23-30 Temmuz 2011’de Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda başarılı bir sonuç almak olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Akdeniz Oyunları’ndan sonra Mart ayında Avrupa Şampiyonası grupları için Çek Cumhuriyeti’nde olacağız. Gençlerimizle önümüzdeki 3 şampiyonada da  ülkemize madalyalar kazandırmak amacındayız. Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’ndaki başarımız olimpiyatlardaki hedefimiz için belirleyici olacaktır.”

Osman Kalyoncu, kampa aldıkları sporcuların geleceğin milli takımını oluşturacağını vurgulayarak, “Bu gençler A Milli Takımımızla büyük işler yapacaktır. Öncelikle hedefimiz iyi ve başarılı sporcu yetiştirerek başarılı olmaktır” dedi.

Bu arada Gençlik Olimpiyatlarında Hentbol’da mücadele edecek 8 takım da belli oldu. Buna göre Türkiye’nin yanı sıra İsveç, Norveç,  Hollanda, Fransa, İspanya, Danimarka ve Rusya Olimpiyat Şampiyonluğu için mücadele edecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor