Bugün birlik ve beraberlik zamanı

CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Cumhuriyetin 87. yılını gururla, mutlulukla ve heyecanla kutladıklarını belirterek, "Bu mutluluğumuzun, heyecanımızın, gururumuzun nedeni, Cumhuriyetimize, ulusal birliğimize ve toprak bütünlüğümüze yönelik, iç

Bugün birlik ve beraberlik zamanı

CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Cumhuriyetin 87. yılını gururla, mutlulukla ve heyecanla kutladıklarını belirterek, "Bu mutluluğumuzun, heyecanımızın, gururumuzun nedeni, Cumhuriyetimize, ulusal birliğimize ve toprak bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan tehditlere, saldırılara milletimizin kararlılıkla karşı çıkması ve korumasıdır” dedi.

M. Volkan Canalioğlu’nun mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin 87. Yıldönümünü kutladığımız bugün daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Ülkemizin aydınlık geleceği için, yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek ve karşılarına çıkabilecek her sorunun üstesinden gelebilecek ölçüde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak üzerimize düşeni yapmalı ve vatanımızın sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.

Gelecek nesillerimize çağdaş bir Türkiye bırakmanın tek yolunun Cumhuriyet olduğunun bilinciyle, el ele kenetlenerek bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize ve Cumhuriyetin bize kazandırdığı değerlere sahip çıkmalıyız. Gençlerimiz her safhası eşsiz kahramanlık örnekleriyle dolu olan Milli Mücadele yıllarını, vatan topraklarının emperyalist güçlerden nasıl temizlendiğini öğrenip idrak ederek, geleceğe daha ümitle bakmalıdırlar.

Cumhuriyet; milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. İnsanlık tarihi, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kaderlerini kendi elleriyle yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur.

Bu mutlu, coşkulu günümüzde başta, toplumu, tarihi değiştiren, yenileyen dünyanın en iddialı projelerinden biri olan Cumhuriyet projesinin mimarı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah ve mücadele arkadaşlarını şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset