Gaziantep'ten geç siftah

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor'u misafir ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, rakibini Cenk, Serdar ve Milevskiy'nin golleriyle 3-0 mağlup etti ve üç puanla tanıştı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk devres

Gaziantep'ten geç siftah
Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor'u misafir ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, rakibini Cenk, Serdar ve Milevskiy'nin golleriyle 3-0 mağlup etti ve üç puanla tanıştı.
 
Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk devresi golsüz noktalanırken, 55. dakikada Cenk Tosun Gaziantep'e üstünlüğü getirdi. Kırmızı-Siyahlı takım 79'da Serdar Özbayraktar'la skoru 2-0'a getirdi. Dakika 89'da sahneye çıkan Milevskiy skoru belirledi: 3-0.
 
Gaziantepspor bu sonuçla ilk galibiyetini alırken, puanını 4'e yükseltti. Üst üste üçüncü maçından da galibiyet çıkaramayan Karabükspor ise 8 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor