Rize Arena'dan 1 puan aldı

Spor Toto Süper Lig'de altıncı hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.Karşılaşmaya iyi başlayan ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenirken ar

Rize Arena'dan 1 puan aldı

Spor Toto Süper Lig'de altıncı hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenirken aradığı golü 18. dakikada Engin Baytar'ın şık plasesiyle buldu. Sarı-Kırmızılılar Burak Yılmaz ve Bruma ile bu yarıda mutlak fırsatları cömertçe harcadı. Çaykur Rizespor ise oldukça kötü bir performans sergiledi.

İkinci yarı başında konuk ekip dalga dalga Sarı-Kırmızılı kaleye yüklendi. Oyuna ikinci devrede giren Cenk Ahmet'in ürettiği pozisyonlarda Leonard Kweuke'nin bir topu direkten döndü. Çaykur Rizespor'un golü ise 55. dakikada Tevfik Köse'nin korner atışından gelen kafa vuruşuyla oldu.

Beraberlik golünün ardından Galatasaray rakip kaleye yüklense de Bruma ve Burak Yılmaz pozisyonları harcamaya devam etti ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler