Fener'in delilleri yalan oldu!

Fenerbahçe, Trabzonspor aleyhine UEFA'da yürüttüğü teşvik iddiasının arkasındaki iki isim olan Mehmet Yıldız ve Mecnun Odyakmaz'dan beklediği desteği alamadı.TFF'nin hukukçularının konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede, Fenerbahçe'nin delil diye ortay

Fener'in delilleri yalan oldu!

Fenerbahçe, Trabzonspor aleyhine UEFA'da yürüttüğü teşvik iddiasının arkasındaki iki isim olan Mehmet Yıldız ve Mecnun Odyakmaz'dan beklediği desteği alamadı.

TFF'nin hukukçularının konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede, Fenerbahçe'nin delil diye ortaya attığı belgelerin, mahkeme devam ederken de konuşulduğu, Etik Kurulu'nun raporunda da yer aldığı ortaya çıktı. UEFA ile Fenerbahçe'nin delilleri üzerinden görüş alışverişinde bulunan TFF'nin, UEFA'ya gönderdiği raporda Mehmet Yıldız'ın Mecnun Otyakmaz'a söylediği "Fenerbahçe-Sivasspor ma çının 1 hafta öncesi Sivas'ta dedikodu lar yapılıyordu. Soyunma odasında futbolcular bir aradayken Trabzon'dan birilerin görüşmek istediklerini duydum" sözlerini sonradan "sadece işittim" diyerek yalanladığı iletildi. Trabzonspor aleyhine yapılan başvuruda Yıldız ile ilgili sözler için TFF'nin, UEFA'ya "Bu iddialar dava sürecinde de gündeme gelmiş ve delil bulunamadığı için karara etki etmemişti" denildi.

 

SAVUNMA 4 ÖNEMLİ TEMELE OTURTULDU

TFF cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Trabzonspor da Fenerbahçe'nin suç duyurusunu tercüme ettirdi, savunma 4 önemli temel üzerine oturtuldu. Bordomavililer, 17 Temmuz'da UEFA Disiplin Kurulu'na şu konuları, temiz olduklarına dair delil olarak gösterecek ve Fenerbahçe'nin iddialarını çürütmeye çalışacaklar. 1-UEFA müfettişi Cornu, Türkiye'ye gelip yaptığı incelemeler sonunda Trabzonspor'un temiz olduğunu rapor etti. 2-Yapılan adli yargılamada Trabzonspor'a yönelik suçlamaların hepsi beraatla sonuçlandı, hatta bazıları için iddianame bile hazırlanmadı. 3-Mehmet Ali Aydınlar döneminde yapılan ve baskıdan uzak hazırlanan 1. Etik Kurulu raporunda Trabzonspor'un temizliği tescil edildi. 4-UEFA, zaten elinde olan bu belgelerin hepsinden haberdar. Trabzonspor'u 3 sezondur Avrupa'ya alıp güvenini ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler