Bir zamanlar Trabzonspor'un gözdesiydi...

Bir dönem Türkiye'de forma giyen ve Trabzonspor'un uzun süre gündeminde olan Portekizli forvet Ariza Makukula emekliliği düşünüyor. Teknik direktörlük teklifi gelirse düşünebileceğini söyleyen 33 yaşındaki futbolcu, şu anda ne yapacağına karar vermediğini

Bir zamanlar Trabzonspor'un gözdesiydi...

Bir dönem Türkiye'de forma giyen ve Trabzonspor'un uzun süre gündeminde olan Portekizli forvet Ariza Makukula emekliliği düşünüyor. Teknik direktörlük teklifi gelirse düşünebileceğini söyleyen 33 yaşındaki futbolcu, şu anda ne yapacağına karar vermediğini söyledi.

Makukula, "33 yaşındayım ve şu an kulübüm yok. Artık ne yapmam gerektiğini düşünmem gereken yaşa geldim. Oynamayı bırakır mıyım bilmiyorum. İlginç bir teknik direktörlük teklifi gelirse düşünürüm. Diğer türlü futbolu bırakırım" diye konuştu.

Makukula Maritimo, Benfica, Bolton, Kayserispor, Manisaspor, Karşıyaka, Vitoria, OFI Crete ve Bec Tero Sasana gibi takımlarda forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor