FB, BJK'yı yendik sıra GS'de

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da, asbaşkanlık görevini de vekaleten sürdüren genel sekreter Hasan Yener, bu yıl ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yendiklerini, Galatasaray maçını da kazanarak yarıştaki yol

FB, BJK'yı yendik sıra GS'de

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da, asbaşkanlık görevini de vekaleten sürdüren genel sekreter Hasan Yener, bu yıl ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yendiklerini, Galatasaray maçını da kazanarak yarıştaki yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yener, çok iyi bir teknik kadroya ve bununla çok iyi örtüşen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ''Yönetimde istikrar olunca başarı da doğal olarak geliyor. Şu anda ligdeki puan cetvelini çok düşünüyor değiliz. Önümüzde Galatasaray maçı var ve her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Galatasaray maçı bizim için çok önemli bir maç, daha sonra diğer maçları düşüneceğiz. Amacımız lig yarışını zirvede bitirmek'' dedi.

Son dönemlerde büyük maçlarda iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Yener, şöyle devam etti:

     ''Trabzonspor'un teknik direktör Şenol Güneş ile olan grafiğine baktığımızda derbi maçlarda müthiş bir başarısı var. Şenol Güneş'in ilk gelişinde oynadığımız Fenerbahçe ve Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçları dışında hemen hemen derbilerin hepsini kazandık veya berabere kaldık. Bunların arasında Fenerbahçe karşısında kazandığımız Ziraat Türkiye Kupası finali de var. Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yendik. Umuyorum Galatasaray maçının da kazananı biz oluruz ve yarışta yolumuza devam ederiz.''

 Galatasaray ve Bursaspor maçlarının 6 puanlık maçlar olduğunu belirten Yener, ''Bu maçlar mutlaka ligi etkiler. Bu maçları kazandığınızda siz sadece 3 puan kazanmıyorsunuz. Rakibiniz de 3 puan kaybediyor. O bakımdan diğer maçlara oranla bu maçlar avantajlı maçlar, ama sadece derbileri kazanmakla da sonuca varmak mümkün değil'' diye konuştu.

Önemli lig maçları arifesinde genel kurulu konuşmanın çok erken olduğunu belirten Yener, ''Zamanı geldiğinde genel kurul takvimini belirleyeceğiz. Ondan sonra genel kurulu konuşuruz'' dedi.

-TEOFİLO KONUSU-

Teofilo'nun ülkesinde sağlık muayenelerinden geçtiğini bildiklerini kaydeden Yener, ''Oradaki sağlık muayenelerinde de Teofilo'nun sadece strese bağlı sorunlarının olduğu ortaya çıktı. Trabzon'dan ayrılmasını gerektiren önemli bir sağlık probleminin bulunmadığını Kolombiya'daki doktorlar da tespit ettiler. Bundan sonrası futbolcunun tutumuna bağlı, hep birlikte bekleyip göreceğiz. Şenol Güneş'in, 'Teofilo'yu düşünmüyorum' gibi bir açıklaması yok. Teofilo, yarın, öbür gün tekrar Trabzon'a geldiğinde onu değerlendirmemiz lazım'' ifadelerini kullandı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor