Erkan Zengin transferinin perde arkası

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un gündeminde Erkan Zengin transferi bir türlü düşmüyor. Bordo Mavili kulüpte bu oyuncu ile alakalı resmi bir açıklama yapmayınca konu belirsizliği sürdürüyor. Haber61 bu transferin perde arkasını araştırdı. Trabzonspo

Erkan Zengin transferinin perde arkası

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un gündeminde Erkan Zengin transferi bir türlü düşmüyor. Bordo Mavili kulüpte bu oyuncu ile alakalı resmi bir açıklama yapmayınca konu belirsizliği sürdürüyor. Haber61 bu transferin perde arkasını araştırdı. Trabzonspor Eskişehirspor ile anlaştığı öğrenilirken Erkan Zengin’den bir açıklama yapmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre; Zengin ilk açıklamasında “Fenerbahçe’de oynamak istiyorum.”sözlerine çıkarak bu açıklamayı yapmadığı yönünde bir ifade kullanmasını yönetim istiyor. Erkan, bu sözleri söylemesi halinde büyük bir tepki alacağına inanıyor. Trabzonsporlu yöneticiler bu açıklamayı yapması taraftarlardan tepki yağmasından endişe ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor