Türkiye'nin en hızlısı Trabzonspor

Türkiye’de Ocak ayı transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor 3 ismi renklerine bağlarken, Beşiktaş ise sadece Milosevic’le anlaşmaya vardı. Galatasaray 41 olan oyuncu kadrosunu düşürmek için büyük problemlerle uğraşırken, Fenerbahçe ise oturmuş

Türkiye'nin en hızlısı Trabzonspor
Türkiye’de Ocak ayı transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor 3 ismi renklerine bağlarken, Beşiktaş ise sadece Milosevic’le anlaşmaya vardı. Galatasaray 41 olan oyuncu kadrosunu düşürmek için büyük problemlerle uğraşırken, Fenerbahçe ise oturmuş kadrosunu pekte bozmak istemiyor.
 
ADEBAYOR ROMA'YA
 
Türkiye’de transfer borsası bu şekilde seyir alırken Avrupa’da da birçok takım flaş isimlerin altına imza atmaya devam ediyor. Podolski, Shaqiri ve Osvaldo gibi yıldızların işini bitiren İnter transferde ses getirirken, Seri A’da şampiyonluğa oynayan Roma hakkında da ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; adı Galatasaray ve Fenerbahçe’yle anılan Emmanuel Adebayor’un Roma’yla anlaşacağı servis edilirken, Tottenham’da kadro dışı kalmış ‘dev kulenin de’ İtalyan ekibine sıcak baktığı bildirildi. Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Goran Pandev’e resmi teklif yapan fakat Mekedon oyuncunun AB Pasaportu bulunmadığı için bu transferi sonlandıramayan Genoa’nın ise Sırp forvet Danko Lazovic’i alacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler