Erdinç Yavuz Konyaspor'da

Konyaspor, geçen sezon Diyarbakır forması giyen Erdinç Yavuz ile anlaştı. Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdükleri defans oyuncusu Erdinç Yavuz ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.31 yaşındaki tecrübeli

Erdinç Yavuz Konyaspor'da
Konyaspor, geçen sezon Diyarbakır forması giyen Erdinç Yavuz ile anlaştı. Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdükleri defans oyuncusu Erdinç Yavuz ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, 1 yıllık sözleşmeye imza atacağını ifade eden Karapınar, oyuncunun Kızılcahamam'da devam eden kamp çalışmalarına katılacağını belirtti. Öte yandan Karapınar, transfer görüşmelerini sürdürdükleri Çek Cumhuriyeti'nden bir orta saha oyuncusunun bu akşam Konya'ya geleceğini sözlerine ekledi.


 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler