At keserken yakalanıdılar...

Keşan'da bir ahırda at kesim ihbarı alan polisler olay yerine baskın düzenlendi. Yapılan aramada atların arasına gizlenen 4 kişi yakalandı.. Kesim yaparken suçüstü yakalanan 4 kişi kendilerini böyle savundu: "Yiyiciyiz.."Edinilen bilgiye göre, Aşağı Zafer

At keserken yakalanıdılar...

Keşan'da bir ahırda at kesim ihbarı alan polisler olay yerine baskın düzenlendi. Yapılan aramada atların arasına gizlenen 4 kişi yakalandı.. Kesim yaparken suçüstü yakalanan 4 kişi kendilerini böyle savundu: "Yiyiciyiz.."

Edinilen bilgiye göre, Aşağı Zaferiye Mahallesi Sarıkız mevkiinde bir ahırda at kesildiği ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Ahırda kimse olup olmadığına dair anons yapan ekipler, cevap alamayınca tel örgülerle çevrili ahırın kilidini kırarak içeriye girdi. Ahırda yapılan aramada canlı atların arasına gizlenmiş 4 kişi yakalanırken, arka bölümlerde kesilmiş 2 at ve atları kesip parçalamakta kullanılan malzemeler bulundu.

Suçlamaları reddeden İ.K, R.S, O.B. ve Ş.T., etlerde herhangi bir problem olmadığını ve etleri kendilerinin de yediğini söylediler. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olay yerine çağrılan Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Keşan İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kesilen etlerden numune aldı.

Kesilmek için bekletilen 2 adet at Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yetkililerine teslim edildi. Kesilen atların etleri ise gömülmek üzere Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem