TS'de Vagner Love iddiası

Her fırsatta "Dünya yıldızı alacağız" diyen yönetimin, gönlünde yatan aslanın Vagner Love olduğu öğrenildi.Fotomaç'ın iddiasına göre 14 Temmuz'da Brezilya'ya gidecek olan sportif direktör ve yardımcı antrenör Ünal Karaman, yıldız futbolcunun kiralık oynad

TS'de Vagner Love iddiası

Her fırsatta "Dünya yıldızı alacağız" diyen yönetimin, gönlünde yatan aslanın Vagner Love olduğu öğrenildi.Fotomaç'ın iddiasına göre 14 Temmuz'da Brezilya'ya gidecek olan sportif direktör ve yardımcı antrenör Ünal Karaman, yıldız futbolcunun kiralık oynadığı Flemengo'nun Botafogo ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecek. Karaman maçtan sonra ise Love ile pazarlık masasına oturacak.

YÖNETİM BEKLİYOR
2008 yılında Rusya Ligi gol kralı olan ve Rusya'nın en iyi futbolcusu seçilen, 2009'da ise UEFA Kupası'nda krallık tacını takan Love ile yapılan görüşmeden olumlu sonuç alınırsa transfer planının ikinci adımına geçilecek. Karaman'dan haber bekleyen yönetim, 2 sezondur Vagner Love'u elden çıkarmaya çalışan CSKA Moskova ile temasa geçecek. Trabzonspor, Rus kulübüne Love için ilk etapta 4 milyon euro önerilecek.

Bonservisi CSK 'da bulunan Vagne Love'nin kiralık olarak forma giydiği Flemengo ile sözleşmesi bugün(10 Temmuz) sona eriyor.Vagner talipli çıkmaması halinde yine CSK'nın yolunu tutacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler