'Dış transferde ses getireceğiz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iç transfer hareketliliği hem de gelecek sezon izlenecek rotayla alakalı olarak konuştu.İç transferde üst üste atılan imzaları değerlendirerek sözlerine başlayan Şakar, "Gelinen nokta sevindirici. Tabi ki oyuncularımızı

'Dış transferde ses getireceğiz'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, iç transfer hareketliliği hem de gelecek sezon izlenecek rotayla alakalı olarak konuştu.

İç transferde üst üste atılan imzaları değerlendirerek sözlerine başlayan Şakar, "Gelinen nokta sevindirici. Tabi ki oyuncularımızın da Trabzonspor'da kalma isteği, burada yakaladığı huzur ortamı önemli. Zaten ciddi sorunlar yoktu aramızda. 

Geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için biraz erken bitirmek istedik bu konuları. Her şey istediğimiz gibi gitti ve iki önemli oyuncumuz daha kaldı Trabzonspor'da. Üstelik neredeyse takımımızın tamamıyla çok uzun vadeli, 3-4-5 senelik mukavelelerimiz var artık.

Bu sadece bizim değil daha sonra görev yapacak yönetici arkadaşlarımızın da sevineceği bir gelişmedir" ifadelerini kullandı.

Nevzat Şakar, sezon sonu için müjde niteliğinde mesajlar göndermeyi de ihmal etmedi. İç transferi sorunsuz çözerek artık tamamen dış transfere konsantre bir ortama kavuştuklarını dile getiren Trabzonspor'un yöneticisi, "Dış transferde yine ses getirmek istiyoruz.

Bu konuda beklentilerin farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini, teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda yapacağız. Bundan Trabzonspor taraftarlarının hiç kuşkusu olmasın" dedi.

Sivasspor maçına yönelik Nevşat Şakar'ın değerlendirmeleri ise şöyle: Beşiktaş mücadelesinde gerçekten önemli bir galibiyet elde ettik. Tabi ki her maç 3 puan ama böyle galibiyetler morali yükseltiyor. Sivas maçının da çok zor geçeceğini biliyoruz ama takımımız İstanbul'daki oyununu tekrarlarsa sorun yaşayacağımızı sanmam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor