Devre arası Gezer'e fırça

Fenerbahçe – Trabzonspor maçının devre arasında hakem Bünyamin Gezer ile Fenerbahçelilerin arasında yaşananlar gündeme damgasını vurdu.Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici Murat Özaydınlı, teknik direktör Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu'nun maç önce

Devre arası Gezer'e fırça

Fenerbahçe – Trabzonspor maçının devre arasında hakem Bünyamin Gezer ile Fenerbahçelilerin arasında yaşananlar gündeme damgasını vurdu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici Murat Özaydınlı, teknik direktör Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu'nun maç öncesi ve devre arasında hakem Gezer üzerinde baskı yaratmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının devre arasında sarı lacivertlilerle, karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer arasında sert diyaloglar yaşandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odası koridorlarında Bünyamin Gezer’e ilk tepkiyi teknik direktör Aykut Kocaman ile takımın tecrübeli yıldızı Emre Belözoğlu verdi. Kocaman, Gezer’e, “Hocam, senin korumana gerek yok. Trabzonspor iyi takım çıkıp kazanabilirler” dedi.

Emre Belözoğlu ise, “Hoca tekmeleri görmüyor musun?” diye sitem etti. İkinci yarı başlamadan önce

F.Bahçe soyunma odasında futbolcularla görüşen başkan Aziz Yıldırım ile yönetici Murat Özaydınlı, koridorda hakem Bünyamin Gezer’le karşılaştı.

Yıldırım da Kocaman ve Emre gibi sitem etti tecrübeli hakeme; "Ne yapmaya çalışıyorsun. Ayıp oluyor. Niang'ı dövüyorlar. Görmüyor musun" dediği, Özaydınlı'nın ise "Onları korumaya çalışma. Faulleri görmüyor musun" diye çıkıştığı ileri sürüldü. Emre'nin de hem saha içinde hem de çıkış tünelinde hakemi baskı altına almaya çalıştığı iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor