Tansu Çiller beni evinden kovdu!

Genç kadın, “Hayatımdan endişe ediyorum” diyerek savcılıktan yardım istedi.Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Uçuran Çiller ile Eda Çiller, 1.5 yıl önce muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin kısa süre önce ise mutlulukları üzerind

Tansu Çiller beni evinden kovdu!

Genç kadın, “Hayatımdan endişe ediyorum” diyerek savcılıktan yardım istedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Uçuran Çiller ile Eda Çiller, 1.5 yıl önce muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin kısa süre önce ise mutlulukları üzerinde karabulutlar dolaşmaya başladı. Eda Çiller ve Berk Çiller boşanma kararı aldı. Eda Çiller, boşanma mukavelesini hazırlattı ve önceki gün kayınvalidesi Tansu Çiller’in evine gitti.

Kayınvalidesi ile eşi Berk Çiller’e boşanma mukavelesini okutmak isteyen Eda Çiller, soluğu savcılıkta aldı. Eda Çiller, kayınvalidesi Tansu Çiller’in kendisine hakaret ettiğini, ardından da evden kovduğunu öne sürdü.

BERK ÇİLLER ADAMLARINI GÖNDERİP, EŞYALARINI ALDIRDI

Eşini de kendisini evden kovmakla suçlayan Eda Çiller, Berk Çiller’in adamlarının evine gelip, kapıyı zorladığını öne sürdü. Kapıyı açtığında bu kişilerin Berk Çiller’e ait eşyaları istediklerini bildiren Eda Çiller, hayatından endişe ettiğini ileri sürerek Tansu Çiller ve eşinin yargılanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler