Demirören kararlı: TÜRK FUTBOLU BİTECEK!

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la görüşen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Biz kararlarımızın arkasındayız. UEFA’dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz, öyle bir yazı da beklemiyoruz” dedi.Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir a

Demirören kararlı:   TÜRK FUTBOLU BİTECEK!

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la görüşen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Biz kararlarımızın arkasındayız. UEFA’dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz, öyle bir yazı da beklemiyoruz” dedi.

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki kararlarını değerlendirdi.

Demirören, “Biz kararlarımızın arkasındayız. UEFA’dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz, öyle bir yazı da beklemiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor