Çalımbay'ın puan hesabı

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanla tamamladı. İdman öncesinde gazetecilere aç

Çalımbay'ın puan hesabı

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanla tamamladı.

 
İdman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalımbay, Trabzonspor’la zor bir maç yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: ”Trabzonspor açısından da çok önemli, bizim açımızdan da çok önemli. Trabzonspor takımı bundan önce oynadığı kadroyla çıkmayacak bizim maça. Onlar da yeni transferlerini yaptılar, eksik arkadaşlar da geldi. İyi bir kadroyla çıkacaklar. Bizim de bütün amacımız bu maçtan puan ve puanlarla dönmek. İyi bir şekilde atlatmak.”
 
Çalımbay, eksik ve sakat oyuncularla ilgili olarak ”Şu anda eksik olarak Bednar ve iki kalecimiz sakat, Kamil’in ufak bir problemi var. Büyük bir ihtimalle Kamil’i de riske etmeyeceğiz. Onu da büyük ihtimalle götürmeyeceğiz. Onların dışında bir eksiğimiz yok. Diğer arkadaşlarımız her açıdan hazırlar. Çok iyi de bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah bunu da sahaya yansıtırsak, oradan istediğimiz şekilde döneriz” diye konuştu.
 
Takım olarak iyi durumda olduklarını belirten Çalımbay, ”Ama tek sıkıntı, atlatırız diye düşünmüştük ama forvet açısından baya sıkıntımız var, Bednar’ın olmaması, Abdulkadir’in hazır olmaması. Bir tek şu anda Eneramo’ya kaldık, inşallah bir sorun yaşamayacağız” dedi.
 
Kırmızı-beyazlı ekibin, öğleden sonra otobüsle Trabzon’a hareket edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor