Barcelona'nın yıldız ismine sürpriz talip!

İspanyo basını AS'ın haberine göre, Barcelona'nın orta saha oyuncusu Andres Iniesta'ya İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in talip olduğu belirtildi. Inter'in yeni sahibi Erick Thohir'in yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük bir bütçe ayırdığı ve Bar

Barcelona'nın yıldız ismine sürpriz talip!
İspanyo basını AS'ın haberine göre, Barcelona'nın orta saha oyuncusu Andres Iniesta'ya İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in talip olduğu belirtildi.
 
Inter'in yeni sahibi Erick Thohir'in yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük bir bütçe ayırdığı ve Barcelona'nın sözleşme yenilemek istediği Iniesta'nın İtalyan kulübün teklifi karşısında kafasının karışacağı öğrenildi.
 
Endonezyalı iş adamının takımın başına gelmesinden sonraki öncelikli hedefinin Andres Iniesta'yı kulübe kazandırmak oluduğu belirtildi.
 
Ayrıca Eric Thohir'in Barcelona forması giyen Andres Iniesta dışında bir başka orta saha oyuncusu Xavi Hernandez'i de transfer etmek istediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor